Ново строителство Къща - Елин Пелин, - Продажби и наеми на недвижими имоти | BG BrokerN.10660  Къща

  Елин Пелин,

  Вид сграда:
  Къща

  Срок на завършване:
  2020     Представяме ви луксозни еднофамилни къщи в гр. Елин Пелин на бул. Новоселци. При проектиране са приложени новите тенденции в модерното градско жилище: луксозно изпълнение, елегантност, функционалност, спокойствие и сигурност, със зеленина около тях и комуникативно местоположение. Намират се на 200м. от болницата, на 200м. от магазин Фантастико и 500м. от центъра на града. Уникална архитектурна визия, комбинирана топлоизолационна система и вентилируема фасада с HPL, френски прозорци и парапети по архитектурен детайл. Търсеният стил е модерен с едри, чисти форми.

   

    Къщите са две (малка и голяма) като всяка от тях е на два етажа, със самостоятелен озеленен двор и с по две паркоместа. Малката къща е с три спални, а голямата е с четири спални.

  Малката къща се състои от:

  Първи етаж: входно антре, дневна с трапезария и кухня, баня с тоалетна, склад и веранда. Втори етаж: коридор, родителска спалня с дрешник и баня с тоалетна, две детски стаи, баня с тоалетна, перално/склад и една тераса към родителската спалня и едната детска стая.  Качването от първия към втория етаж е чрез открито откъм дневната стълбище. Дворът на малката къща е с площ от 400кв.м. Сградата е позиционирана в северната му част. Общата застоена площ на къщата е 152.50кв.м., като застроената площ на първия етаж е 67.60кв.м. а на втория  - 84.90кв.м. Паркоместата са в северната част на двора, между къщата и оградата. Южната част на двора ще е озеленена с райграс и иглолистни дървета туя.

  Голямата къща се състои от:

  Първи етаж: входно антре, дневна с трапезария и кухня, кабинет (спалня, гостна), баня с тоалетна, склад и веранда. Втори етаж: коридор, родителска спалня с дрешник и баня с тоалетна, две детски стаи, баня с тоалетна, перално/склад и една терса към  родителската спалня и едната детска стая.  Качването от първия към втория етаж е чрез открито откъм дневната стълбище. Дворът на голямата къща е с площ от 419кв.м. Сградата е позиционирана в северната му част. Общата застроена площ на къщата е 187,50кв.м., като застроената площ на първия етаж е 87,20кв.м. а на втория - 100.30кв.м. Паркоместата са в северната част на двора, между къщата и оградата. Южната част на двора ще е озеленена с райграс и иглолистни дървета туя.

   

  Общи технически параметри на сградата:

  ·         Конструкция – монолитна стоманобетонна, съставена от плочи и носещи стоманобетонни колони;

  ·         Външни стени – зидарии с керамична червена тухла 25 см.;

  ·         Преградни стени – зидарии с керамична червена тухла 12 см.;

  ·         Стените и таваните се завършват с гипсова шпакловка;

  ·         Фасада – комбинирана топлоизолационна система и вентилируема фасада с HPL;

  ·         Покрив –  керамични керемиди и улуци

  ·         Дограма – 6-камерена PVC

  ·         Входни врати – блиндирани, пожароустойчиви.

  ·         ВиК – водопровод – полипропиленови тръби, канализация – PVC тръби;

  ·         Ел. инсталации – изцяло изградени с монтирани ключове, контакти, монтирано табло с предпазители.

  ·         Слаботокови инсталации – изградено окабеляване за кабелна телевизия, интернет, СОТ и звънчева и домофонна инсталация;

  ·         Отопление – изградени трасета за климатици /с възможност за локално парно и камина в дневната/

  ·         Вертикална планировка - изцяло изградена съгласно утвърден проект за паркоустройство и благоустройство.

   

  Предвиденият старт на строителството е лятото на 2019г., като планирания срок на строителство е 18 месеца и завършване на сградите в края на 2020 година.

   

  Брокер: Дамян Маджаров

  Личен телефон: 024742037

  Още оферти от брокера: продава | дава под наем | ново строителство


  Изпрати запитване

  Вашето име*: Вашия Email*: Вашия телефон*:  Въведете анти-спам кода*: