Продава Къща - Бургас, - 248,450 EUR - Продажби и наеми на недвижими имоти | BG BrokerN.11284

 • Топ Оферта


  Къща

  ЦЕНА:
  248,450 EUR


  Бургас,

  Квадратура:
  200 m2

  Етаж:
  2 от 2

  Вид строителство:
  Тухла

  Представяме Ви проект с четири еднофамилни двуетажни къщи, всяка със собствен двор в с. Маринка, обл. Бургас. Намират се новата част на селото в район с новопостроени къщи, на 10 мин. южно от гр. Бургас, по пътя за Созопол и гр. Малко Търново. За 5 мин се стига до най-близкият плаж  – Крайморие. При проектиране са приложени новите тенденции в модерното жилище. Търсеният стил е модерен с едри, чисти форми. Външният им вид е с най-добра и модерна изолация: алуминиeва вентилируема фасада с външна 10 см. каширана вата. Дограмата е алуминиева термо със секюрите обков с 12 точки на заключване против взлом и защитени високоенергийни стъкла и алуминиеви жалузи/перголи в цвят антрацит, като фасадите на къщите.


     Къщите са четири, като всяка от тях е на два етажа.  Всяка къща е със самостоятелен двор с по две парко места. Двора ще са озеленени с озеленена с райграс и иглолистни дървета туя.

      Къща 1 се състои от: Първи етаж - входно антре, дневна с трапезария, отделна кухня, баня с тоалетна, веранда с излаз от дневната и стълбище към Втори етаж: коридор, три самостоятелни спални, едната с баня и тоалетна, втора обща баня с тоалетна, мокро помещение и тераса с излаз от трите спални; Качването от първия към втория етаж е чрез открито откъм дневната стълбище. Общата разгъната площ на къщата е 194.65кв.м. Верандата е на юг с панорамна гледка към балкана. Дворът на къщата е с площ от 430 кв.м., който ще е озеленен с райграс и иглолистни дървета туя. Паркоместата са между входа на къшата и оградата.

      Къща 2 се състои от: Първи етаж - входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, мокро помещение, техническо помещение/ склад, веранда с излаз от трапезарията и стълбище към Втори етаж: коридор, три самостоятелни спални, едната с дрешник и баня и тоалетна, втора обща баня с тоалетна и тераса с излаз от двете спални; Общата разгъната площ на къщата е 195.32кв.м. Верандата е на юг с панорамна гледка към балкана. Дворът на къщата е с площ от 430 кв.м., който ще е озеленен с райграс и иглолистни дървета туя. Паркоместата са между входа на къшата и оградата.

      Къща 3 се състои от: Първи етаж - входно антре, дневна с трапезария, отделна кухня, баня с тоалетна, веранда с излаз от дневната и стълбище към Втори етаж: коридор, три самостоятелни спални, едната с баня и тоалетна, втора обща баня с тоалетна, мокро помещение и тераса с излаз от трите спални; Качването от първия към втория етаж е чрез открито откъм дневната стълбище. Общата разгъната площ на къщата е 194.65кв.м. Верандата е на юг с панорамна гледка към балкана. Дворът на къщата е с площ от 430 кв.м., който ще е озеленен с райграс и иглолистни дървета туя. Паркоместата са между входа на къшата и оградата.

      Къща 4 се състои от: Първи етаж - входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, мокро помещение, техническо помещение/ склад, веранда с излаз от трапезарията и стълбище към Втори етаж: коридор, три самостоятелни спални, едната с дрешник и баня и тоалетна, втора обща баня с тоалетна и тераса с излаз от двете спални; Общата разгъната площ на къщата е 195.32кв.м. Верандата е на юг с панорамна гледка към балкана. Дворът на къщата е с площ от 430 кв.м., който ще е озеленен с райграс и иглолистни дървета туя. Паркоместата са между входа на къшата и оградата.

   

  Общи технически параметри на сградите:

  •    Конструкция – монолитна стоманобетонна, от плочи и носещи стоманобетонни колони;

  •    Външни стени – зидарии с керамична червена тухла 25 см.;

  •    Преградни стени – зидарии с керамична червена тухла 12 см.;

  •    Стените и таваните се завършват с гипсова шпакловка;

  •    Фасада – алуминиeва вентилируема фасада с външна 10 см. каширана вата.

  •    Покрив –  битомни керемиди и улуци

  •  Дограма – алуминиева термо дограма със секюрите обков с 12 точки на заключване против взлом и защитени високоенергийни стъкла и алуминиеви жалузи/перголи в цвят антрацит, като фасадите на къщите.

  •    Входни масивни врати

  •    ВиК – водопровод – полипропиленови тръби, канализация – PVC тръби;

  •    Ел. инсталации – изцяло изградени с монтирани табла с предпазители.

  •    Слаботокови инсталации – изградена кабелна телевизия и интернет

  •    Отопление - предвидено е подово отопление REHAU с термопомпа (вода-въздух Samsung)  или с изградени трасета за климатици и локално парно.

  •    Вертикална планировка - изградена съгласно проекта за паркоустройство и благоустройство.


   

  До комплекса е изграден нов, самостоятелен път с ширина 6 метра с нова канализация, водопровод и противопожарни штрангове.


  Възможни са промени и преустройства, спoред изискванията на купувача. Също по желание на купувача, в двора може да се направи външен басейн и/или  барбекю с кът за хранене.  


  Планираният срок на строителство е 18 месеца и завършване в средата на 2023 година.

  Гъвкава схема за плащане, според възможностите на купувача! Възможна е покупка с кредит. Съдействие за ипотечно кредитиране.

  Брокер: BG Broker

  Личен телефон: 024742037; 0888781380

  Още оферти от брокера: продава | дава под наем | ново строителство


  Изпрати запитване

  Вашето име*: Вашия Email*: Вашия телефон*:  Въведете анти-спам кода*: