Ново строителство Жилищен комплекс - София, Лагера - Продажби и наеми на недвижими имоти | BG BrokerN.10784  Жилищен комплекс

  София, Лагера

  Вид сграда:
  Жилищен комплекс

  Срок на завършване:
  2021  Комплексът е разположен в един от най-престижните райони на град София – Красно село – Лагера. В близост до комплекса се намира парк „Хиподрума“, ритуална зала „Красно село“, две училища, детски градини, хипермаркет.

  До комплекса може да се стигне както с автомобил, така и с няколко линии на градския транспорт, метро и маршрутни таксита. Намира се на 7 минути от спирката на бъдещата метростанция „Борис III”.  До центъра на столицата се стига за 10 минути.

  Комплексът е разположен в самостоятелен имот с площ 7040 кв.м. Съдържа - апартаменти – 142 бр., ателиета – 5 бр., студия – 7 бр. Общия брой на местата за гариране в подземния гараж в имота са 161 бр. В югоизточната част на имота е разположен басейн за възрастни и деца.

  Предвидени са за изграждане две сгради: едната е Т-образна, разположена  в северозападната част на имота и съдържа входове „А“ и „Б“, а другата е разположена централно в имота и съдържа входове „В“ и „Г“.  На североизточната граница на имота е  разположена едноетажна сграда със седем студиа.

  Във вход „А“ са предвидени 39 броя апартаменти, единият от които за хора с увреждания, във вход „Б“ – 43 броя,  във вход „В“ са проектирани 28 апартамента и 3 ателиета, а във вход „Г“ – 32 апартамента и 2 ателиета.

  Пред всички апартаменти, ателиета и студия разположени на първите етажи има отделени открити озеленени тераси към съответните апартаменти.

  Всички обекти се издават в следния вид: ВиК инсталации изпълнени на ниво тапа, електроинсталации, звънчево-домофонна инсталация, ТВ инсталация, мълниезащитна инсталация – всички в напълно завършен вид, вентилационна инсталация, гладка вътрешна мазилка с шпакловка, бани и санитарни възли – на мазилка и замазка, външна PVC дограма със стъклопакет, блиндирани входни врати, общи части в напълно завършен вид.

  Всеки вход  разполага със самостоятелен голям асансьор за 10 души. Стълбищните клетки се осветяват директно по цялата си височина – странично чрез прозорци на междинните площадки. От клетките на входовете на ниво сутерен се осъществява и вътрешен достъп на живущите до подземните гаражи.

  Под всички входове на сградата и под басейна са разположени подземния гараж и мазетата към апартаментите. Подземния гараж обхваща и зони извън контура на високите части на сградата. Към всеки от входовете на сградата в сутерена е разположена абонатна станция.

  Басейнът в комплекса е проектиран с размери 30 х 10 м. В него са предвидени детски кът с дълбочина 0.60 м и зона за релакс с хидромасажни дюзи. Частта за възрастни е с дълбочина 1,20м в най-плитката си част и с дълбочина 1,50 м  в най-дълбоката.

  На първия етаж на вход „Г“ като самостоятелен обект е предвидено Заведение за обществено хранене-„Фаст Фууд“ с обща площ 73 кв.м. с открита зона за консумация.

  В зоната на първия етаж на вход „Г“, зад заведението са разработени самостоятелни санитарни възли, които ще обслужват заведението и открития басейн. Към санитарните възли има предвиден и санитарен възел за хора с увреждания,както и осигурен достъп до него.

  Външното оформление на сградите ще бъде със светла каменна облицовка. Предвижда и използването на гладка минерална мазилка,която ще бъде полагана по вътрешния контур на терасите. Парапетите на терасите ще бъдат частично плътни, продължаващи с метална част от ковано желязо.

  Пред прозорците с нисък подпрозоречен парапет се предвиждат охранителни парапети от противоударно стъкло поставено в алуминиева рамка. Вътрешните парапети по стълбищната клетка ще бъдат от ковано желязо.

   

  ЦЕНИТЕ започват от 1 100 евро/кв.м. за двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти.

  Завършване на комплекса - края на 2021 година.

  Брокер: BG Broker

  Личен телефон: 024742037; 0888781380

  Още оферти от брокера: продава | дава под наем | ново строителство


  Изпрати запитване

  Вашето име*: Вашия Email*: Вашия телефон*:  Въведете анти-спам кода*: